Inställningar mailkonto

Nedan har ni inställningar ni ska ange för att sedan komma igång med mailadressen i exempelvis Outlook och/eller mobiltelefonen:

Kontotyp: IMAP
Inkommande mailserver: mail.standardbolag.com
Aktivera SSL: JA
Serverportnr (standard): 993
Användarnamn: mailadressen
Lösenord: det som du ändrat till via webmailen

Utgående mailserver: mail.standardbolag.com
Aktivera SSL: JA
Utgående server kräver verifiering: JA
Samma inställningar som för inkommande: JA (resp mailadress + lösenord)
Serverportnr utgående: 465

OBS: Om du har SSL aktiverat i ditt mailprogram ska både inkommande och utgående server vara mail.standardbolag.com. (I bl a iPhone 7 blir SSL aktiverat per default på inkommande server)

Ändra lösenord på mailkonto

Ändrar lösenord på mailkonto via webmailen.
Ändra lösenord

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.