Guider

Här hittar du guider som skall underlätta dit användande av våra tjänster.

OBS: Om du har SSL aktiverat i ditt mailprogram ska både inkommande och utgående server vara mail.standardbolag.com. (I bl a iPhone 7 blir SSL aktiverat per default på inkommande server)

Ändra lösenord på mailkonto

Ändrar lösenord på mailkonto via webmailen.
Ändra lösenord

Mailkonto i iPhone (iOS 7)

Ställ in mailkonto i iPhone med operativsystem iOS 7.
iPhone (iOS 7)

Mailkonto i Android-mobil

Ställ in mailkonto i Android-mobil.
Android

Mailkonto i Outlook 2013

Ställ in mailkonto i Outlook 2013.
Outlook 2013

Mail i Mac mail

Ställ in mailkonto i Mac-mail.
Mac-mail

Inloggning till webplats via FTP

Logga in på webplats med FTP-program.
FTP

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.