Guide för att ändra lösenord

Tid för ändring: ca 2-5 minuter

Viktigt att veta är att efter att du har ändrat lösenord måste det även ändras i de eventuella datorer och telefoner du lagt upp kontot i.

Du loggar in på webbmailen genom att gå in på: mail.”firmanman”.
Användarnamn = din e-post adress, ex.bo@firmanamn.se

Guiden:

(Klicka på bilderna för att göra dom större och starta guiden)

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss!

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.