Sök

VInternet

Guide för FTP-inloggning (FileZilla)

Tid för uppläggning: ca 5 minuter

I denna guide använder vi oss av gratisprogrammet
FileZilla som finns att hämta på: FileZilla-project.org.

Guiden:

(Klicka på bilderna för att göra dom större och starta guiden)

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss!

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2014, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare