Sök

VInternet

Tjänster

Vi erbjuder allt från webbhotellstjänster till domännamnregistrering.

Domännamnsregistrering

Vi på Standardbolag Internet är certifierad SE-Registrar och registrerar ditt domännamn direkt. Förutom SE-domäner kan vi givetvis registrera .com, .eu etc åt dig.

Mer om domännamnsregistrering

Standardbolag Internet mail

Om ni önskar mailkonton kopplade till ditt domännamn väljer du Standardbolag Internet mail. Detta för att ge ett proffsigt intryck och samtidigt vara kontaktbar med din telefon, dator eller när du är ute och reser.

Mer om Standardbolag Internet mail

Standardbolag Internet webbplats

För att synas på internet krävs att du har ett webbplatsabonnemang som du kopplar till dit domännamn. Med Standardbolag Internet webbplats får du en FTP-inloggning som du enkelt loggar in med för att manövrera din hemsida. Det finns även möjlighet att få WordPress installerat på sin webbplats, om så önskas.

Mer om Standardbolag Internet webbplats

Standardbolag Internet webbplats plus

För dig som vill ha återkommande uppdateringar på din hemsida, såsom ändring av öppettider, uppdatering av priser etc. Max 10 timmar per år.

Mer om Standardbolag Internet webbplats plus

Standardbolag Internet DNS

Till dig som vill driva web- eller mailserver på egen hand. Tjänsten ingår om du väljer något av ovan abonnemang hos oss.

Mer om Standardbolag Internet DNS

Webbdesign

Vi erbjuder enklare webbdesign av din hemsida för dig som vill nå ut på internet med som inte riktigt vet hur. Du som hemsideinnehavare tillhandahåller all text och bild. Mot offert.

Mer om webbdesign

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2014, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare