Sök

VInternet

Guide för att lägga upp mailkonto i IPhone iOS7

Guide för iOS 6 hittar du här >>

Tid för uppläggning: ca 20-30 minuter

Information du behöver innan uppläggning:

Användarnamn = din e-post adress, ex. bo@firmanamn.se
Inkommande server: mail.firmanamn.se
Utgående server: smtpserver.firmanamn.se (serverportnummer 2525 måste ställas in)

POP eller IMAP?

POP3: Mail laddas ner från servern och lagras på din hårddisk. Vilket inte gör en backup möjlig.
IMAP: Mail kopieras från servern till din hårddisk, mailen lagras både på servern och på din dator.

Guiden:

Bläddra framåt i guiden genom att klicka på pilarna i bilden.


Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss!

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2014, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare