Guide för att lägga upp mailkonto i Outlook (2013)

Tid för uppläggning: ca 10-15 minuter

(Klicka på bilderna för att göra dom större och starta guiden)

Är det första gången du lägger upp ett konto i din Outlook, hoppa över bild 2 och 3.

Fungerar det fortfarande inte? Kontakta oss!

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.