Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till sidfoten

Inställningar webbplats

Vår webbserver är en Windows-server med stöd för bl a ASP, PHP, Perlscript och MySQL samt möjlighet till databaskoppling och egna script

FTP

Host address: webhost3.standardbolag.com

Användarnamn och lösenord finns i era abonnemangsuppgifter.

Databashanterare

Adress till databashanteraren: webhost3.standardbolag.com/phpmyadmin

Användarnamn och lösenord till MySQL finns i era abonnemangsuppgifter.

Formulär på er hemsida

Är din hemsida byggd i Wordpress? Installera och aktivera tillägget SMTP Mailer eller Easy WP Smtp för att säkerställa utgående mail från kontaktformulär etc på er webbsida.

Support via mail eller telefon är alltid kostnadsfri.

Osäker på något? Kontakta oss!

Vi är din stabila partner för bolagsfrågor under företagets hela livslängd

Med vår kompetens och erfarenhet kan du känna dig trygg