Sök

VInternet

Tjänster

Vi erbjuder allt från domännamnregistrering till webbhotellstjänster där du kan publicera en hemsida under domännamnet som du just registrerat.

Domännamnsregistrering

Vi kan registrera domännamn under de flesta toppdomäner. Vanligast bland våra kunder är att i första hand registrera en .se-domän och i andra hand .com, sen beror det självklart på vad som är ledigt.

Vi på StandardbolagInternet är certifierad SE-Registrar vilket innebär att vi registerhåller de se-domäner vi registrerar och därigenom administrerar förnyelse, pekning, adressändring etc.

Mer om domännamnsregistrering

StandardbolagInternet mail

Om ni önskar mailkonton kopplade till ditt domännamn väljer du StandardbolagInternet mail. Detta för att ge ett proffsigt intryck och samtidigt vara kontaktbar med din telefon, dator eller när du är ute och reser.

Mer om StandardbolagInternet mail

StandardbolagInternet webbplats

För att synas på internet krävs att du har ett webbplats-abonnemang som du kopplar till ditt domännamn. Med StandardbolagInternet webbplats får du en FTP-inloggning som du enkelt loggar in med för att manövrera din hemsida. Vi kan även installera WordPress på din webbplats om så önskas.

Mer om StandardbolagInternet webbplats

StandardbolagInternet webbplats plus

För dig som behöver återkommande uppdateringar av din hemsida. Exempelvis byta ut bilder, ändring av öppettider, uppdatering av priser etc. Max 3 timmar per år.

Mer om StandardbolagInternet webbplats plus

DNS-tjänst

Om de som administrerar din mailhantering och/eller hemsida inte erbjuder DNS-tjänst kan vi bistå med detta. DNS-tjänst ingår i alla övriga abonnemang.

Mer om DNS-tjänst

Webbdesign

Vi erbjuder enklare webbdesign mot offert.

Mer om webbdesign

Svenska Standardbolag AB är marknadsledande inom Bolagsfrågor och Lagerbolag.

Vi har sedan 1954 bistått svenskt näringsliv med bolagstjänster såsom att bilda och starta aktiebolag, avveckla bolag, fusionsplaner etc vid mer än 400 000 tillfällen.

Copyright © 2014, Svenska Standardbolag AB (org.nr. 556059­-8434)PresskontaktAnsvarig utgivare